Xiaomi gaat high-end Xiaomi Mi 8 Pro in Europa uitbrengen

Het Chinese Xiaomi heeft bekend gemaakt dat het haar nieuwe high-end smartphone uit zal brengen in Europa. Het gaat om de Xiaomi Mi 8 Pro die vorige week werd aangekondigd. Het toestel heeft een stijlvol design en een vingerafdrukscanner in het scherm.

Xiaomi Mi 8 Pro naar Europa

De Xiaomi Mi 8 Pro zal zijn debuut maken in Europa, dit heeft Xiaomi bekend gemaakt op social media. De telefoon werd vorige week, samen met de Mi 8 Lite aangekondigd voor de Chinese markt. De smartphones maken deel uit van de Mi 8-serie, die in juni werd aangekondigd. Via grijze import kan de Mi 8 ook in Nederland gekocht worden.

In de tweet laat Donovan Sung van Xiaomi weten dat het toestel binnenkort ‘globally’ wordt uitgeleverd. Hiermee wordt duidelijk dat het toestel ook in Europa zal verschijnen, al is nog niet helemaal duidelijk of we het toestel ook in Nederland kunnen verwachten.

Xiaomi mi 8 pro

De Xiaomi Mi 8 Pro is een smartphone met een stijlvolle, glazen behuizing en is er ook met een transparante behuizing. Er is een 6,21 inch Full-HD+ AMOLED beeldscherm met notch, Snapdragon 845 processor, 6/8GB RAM en 128GB opslagruimte. De dual-camera telt twee keer twaalf megapixel en de front-camera 20 megapixel. De Mi 8 Pro wordt verder geleverd met Android 8.1 Oreo en een 3000 mAh accu. Omgerekend ligt de prijs op zo’n 400 euro, maar dit is nog zonder heffingen en belastingen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel