Xiaomi Mi 9: beveiligingsupdate augustus en diverse verbeteringen

Xiaomi rolt voor de Xiaomi Mi 9 een nieuwe update uit. Naast de beveiligingsupdate van augustus worden ook nog een aantal andere verbeteringen doorgevoerd.

Xiaomi Mi 9: augustus-patch

De bezitters van de Xiaomi Mi 9 krijgen vanaf nu een update aangeboden op hun smartphone. Het is beveiligingsupdate augustus 2019 waarbij enkele tientallen zwakke plekken in de beveiliging aangepakt worden. De Chinese fabrikant voorziet de update ook nog van een aantal andere verbeteringen.

Xiaomi Mi 9

Xiaomi belooft met de update dat de ruis, bij het beluisteren van muziek over de speakers of headset, gereduceerd wordt. De in-display vingerafdrukscanner moet vanaf nu nog beter reageren dankzij verschillende optimalisaties die de fabrikant heeft doorgevoerd. Ook is een fix opgelost waarbij het vingerafdruk-icoontje niet altijd getoond werd op het vergrendelscherm.

De update voor de Xiaomi Mi 9 wordt vanaf nu verspreid. Het kan even duren voordat de update bij iedereen beschikbaar is. Wanneer dit het geval is, krijg je een melding op je smartphone. De update is versie MIUI V10.2.30.0 en heeft een grootte van ruim 500MB.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel