Xiaomi rolt Android 9 Pie update uit voor Mi A2 Lite: met nieuwe functies

Xiaomi is gestart met het verspreiden van de Android 9 Pie update voor de Xiaomi Mi A2 Lite. De bezitters van de smartphone krijgen daarbij ook toegang tot nieuwe functies, zoals de FM-radio.

Xiaomi Mi A2 Lite: update Android Pie

De betaalbare Xiaomi Mi A2 Lite wordt vanaf nu bijgewerkt met een update naar Android 9 Pie, de nieuwste versie van Android. Eerder werd de update al vrijgegeven voor de grotere broer; de Mi A2.

xiaomi mi a2 lite Android pie

Android 9 Pie brengt niet alleen de nieuwe functies uit Android Pie, maar ook een aantal extra verbeteringen. Daaronder valt ook de beveiligingsupdate van november 2018, die begin deze maand door Google werd vrijgegeven. Tevens kunnen gebruikers de FM-radio app gebruiken en is er dezelfde navigatiebalk aanwezig als op de Pixel-devices. Natuurlijk is er ook ‘Adaptive Battery and Brightness’, samen met App Actions en Slices; de nieuwe functies uit Pie.

De update wordt gefaseerd uitgerold, waardoor het even kan duren voordat de update bij iedereen beschikbaar is. Als je de update kunt ophalen, krijg je hiervan een notificatie op je toestel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel