Xiaomi Mi A2 ontvangt update naar Android 9 Pie

In Nederland is de update naar Android 9 Pie zojuist beschikbaar gesteld voor de Xiaomi Mi A2. De update voor het toestel brengt verschillende nieuwe functies en fixt hopelijk ook de ellende die gebruikers met de laatste update ondervinden.

Android Pie voor Xiaomi Mi A2

Xiaomi is in ons land begonnen met het updaten van de Xiaomi Mi A2. Dit betreft de update naar Android 9 Pie, de nieuwste versie van het Android-besturingssysteem. DroidApp-lezer Ruud laat ons weten dat de update geen problemen nog geen problemen heeft opgeleverd. Hierbij had de telefoon de Nederlandse en Engelse taal en een pincode. Juist deze combinatie zorgt tot op de dag van vandaag voor enorme problemen bij gebruikers. Ook lezer Tom laat ons weten dat de update beschikbaar is.

XIaomi Mi A2 Android Pie

Samen met de update naar Android Pie wordt een nieuwere versie van de beveiligingsupdate van november meegeleverd. Echter brengt de update nog veel meer. De Xiaomi Mi A2 is een Android One toestel. Dit betekent dat je drie jaar lang verzekerd bent van beveiligingsupdates en twee jaar lang van Android-updates. Je vindt hier een overzicht met alle nieuwe functies in Android Pie.

De update wordt OTA, dus via het toestel, uitgerold voor de Mi A2. Wanneer de update naar Android 9 Pie voor jouw device beschikbaar is, krijg je hiervan een melding op je telefoon. Het kan even duren voordat de update bij iedereen beschikbaar is.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel