Xiaomi Mi A2 krijgt nu al beveiligingsupdate november 2018 uitgerold

Voordat Google de nieuwste security-patch heeft vrijgegeven voor de nieuwe maand, is Xiaomi al begonnen met het uitrollen van de update. Voor de Xiaomi Mi A2 is de beveiligingsupdate van november beschikbaar gesteld.

Xiaomi Mi A2: beveiligingsupdate november

Aan het begin van de eerste nieuwe week van de maand, geeft Google haar nieuwste security-patch vrij voor Android. Nog voordat Google de nieuwste beveiligingsupdate heeft vrijgegeven, is de update nu al beschikbaar gesteld voor de Xiaomi Mi A2. Beveiligingsupdate november 2018 wordt nu uitgerold in Nederland, zo meldt Tom aan ons.

Xiaomi Mi A2 beveiligingsupdate november 2018

Welke patches specifiek zijn toegevoegd aan de update van november, is nog niet bekend. Dit omdat Google later vandaag pas de update zelf aan zal kondigen. DroidApp-lezer Tom laat ons weten dat de update een grootte heeft van 90,3 MB en dat deze via het toestel (OTA) aangeboden wordt. Dit betekent dat, wanneer je in het bezit bent van de Xiaomi Mi A2, vanzelf een melding krijgt als de update beschikbaar is.

Update 19:30 uur: Gebruikers melden aan DroidApp problemen na de update. Het toestel zou zichzelf rebooten en niet meer normaal opstarten. Opstarten zonder simkaart zou oplossing bieden. Zie hiervoor de reacties onder dit artikel.

Inmiddels is beveiligingsupdate november 2018 beschikbaar!

Update 15/11/2018: een nieuwe (tweede) update lost de problemen helaas niet op. Lees ons vandaag gepubliceerde artikel: Xiaomi Mi A2: november-patch blijft voor ellendig veel problemen zorgen: de oplossing

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel