Xiaomi Mi A2 en Galaxy Note 8 ontvangen beveiligingsupdate oktober 2018

Begin deze maand bracht Google haar nieuwste Android beveiligingsupdate uit. Beveiligingsupdate oktober pakt enkele kwetsbaarheden in Android aan. Fabrikanten zijn aan de slag gegaan met de update. Nu is de update beschikbaar voor de Xiaomi Mi A2 en Galaxy Note 8.

Xiaomi Mi A2: update oktober

Iedere maand brengt Google een security-patch uit ter verbetering van de veiligheid van Android. Dit betekent dat fabrikanten druk in de weer zijn met het optimaliseren van de update voor hun toestellen. Voor de bezitters van de Samsung Galaxy Note 8 en Xiaomi Mi A2 is er goed nieuws te melden.

Xiaomi Mi A2 beveiligingsupdate oktober 2018

Beveiligingsupdate oktober 2018 is vanaf nu beschikbaar voor deze twee smartphones. DroidApp-lezer Tom laat ons weten dat de update voor de Xiaomi Mi A2 een grootte heeft van 105,8 MB. De update wordt vanaf nu aangeboden op de toestellen. Wanneer deze beschikbaar is, ontvang je hiervan een melding op je toestel. Eventueel kun je in de instellingen handmatig controleren of de update beschikbaar is.

Update 20/10/2018: Tom laat ons weten dat Xiaomi begonnen is met het verspreiden van een tweede update met aanvullingen voor de beveiligingsupdate van oktober.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel