Xiaomi Mi A2 en Nexus 5X ontvangen beveiligingsupdate september 2018

Begin deze week werd de nieuwe beveiligingsupdate van september vrijgegeven. De update is nu al beschikbaar gesteld voor de Nexus 5X en de Xiaomi Mi A2. Het zijn de eerste toestellen die bijgewerkt worden.

Xiaomi Mi A2 en Nexus 5X: update van september

Google bracht eerder deze week de beveiligingsupdate van september. Met deze nieuwe security-patch werden door het bedrijf bijna 60 kwetsbaarheden aangepakt. De fabrikanten kunnen vervolgens aan de slag met het beschikbaar stellen van de update voor hun toestellen.

Xiaomi Mi A2 beveiligingsupdate september 2018

DroidApp-lezer Willem laat weten dat de update inmiddels wordt aangeboden op zijn Nexus 5X. Paul laat weten dat ook de Xiaomi Mi A2 wordt voorzien van de nieuwste beveiligingspatch die door Google is vrijgegeven. De update voor de Xiaomi Mi A2 heeft een grootte van 350,3 MB en kan natuurlijk OTA (dus via het toestel aangeboden worden).

Vooral de snelheid waarmee Xiaomi de Mi A2 voorziet van deze update is erg interessant te noemen. De Xiaomi Mi A2 is een budgetvriendelijke smartphone met Android One en interessante specificaties. Alle details vind je via onderstaande button op de toestelpagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 272,00 euro
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel