Xiaomi Mi Band 4 aangekondigd: erg uitgebreide fitness-tracker voor paar tientjes

Het Chinese Xiaomi heeft een nieuwe fitness-tracker aangekondigd; de Xiaomi Mi Band 4. Deze zit boordevol mogelijkheden, waaronder NFC, een AMOLED-beeldscherm en een erg vriendelijk prijskaartje.

Xiaomi Mi Band 4

De Xiaomi Mi Band-serie is een reeks fitness-trackers waarbij je veel krijgt voor een nette prijs. Dat zien we nu ook terug bij de Xiaomi Mi Band 4. Deze nieuwe fitness-tracker van de Chinese fabrikant is op verschillende gebieden verder uitgebreid en nog beter gemaakt. We zien direct een 0,95 inch AMOLED-beeldscherm. Dit is dus een kleurenscherm, zodat het nog een mooier geheel wordt. Ook is het horloge waterbestendig.

Xiaomi Mi Band 4

Aan boord van de nieuwe Xiaomi Mi Band 4 is voorzien van een hartslagsensor en de accelerometer herkent automatisch welke activiteit je aan het uitvoeren bent. Denk aan zwemmen, fietsen, lopen of een van de andere vele activiteiten. Er is Bluetooth 5.0 aanwezig en de batterij moet het tot 20 dagen uithouden. Er is ook een luxere variant aangekondigd; welke voorzien is van NFC en spraakbesturing.

De Xiaomi Mi Band 4 is in eerste instantie te koop in China voor een bedrag van omgerekend zo’n 22 euro.De duurde variant is circa 30 euro. Het is niet bekend of ze ook naar Nederland komen. De huidige Mi Band 3 is wel verkrijgbaar in Nederland.

Inmiddels is duidelijk dat het sporthorloge in Europa verschijnt voor een bedrag van 34,99 euro.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel