Fitbit presenteert Versa Lite: betaalbare sport-smartwatch

Er is een nieuwe smartwatch aangekondigd door Fitbit. De Fitbit Versa Lite is de goedkoopste smartwatch van het merk. Het nieuwe apparaat is voorzien van een mooi design.

Fitbit Versa Lite

Fitbit kwam eerder al met de Fitbit Versa, een smartwatch die we eerder bespraken in de Fitbit Versa review. De smartwatch-familie wordt door de fabrikant verder uitgebreid, met de Fitbit Versa Lite. Dit is de goedkoopste smartwatch van het bedrijf met vergelijkbare functionaliteit.

Fitbit versa lite

De Fitbit Versa Lite is een wearable welke de notificaties en dergelijke kan doorgeven vanaf je Android-toestel of Apple iPhone. Er is een 1,34 inch LCD-beeldscherm en hij is spatwaterdicht. Fitbit heeft de Versa Lite voorzien van verschillende aanpassingen. De dingen die ontbreken zijn NFC, een hoogtemeter voor het bewandelen van trappen en het opslaan van muziek op de Fitbit Versa Lite.

Fitbit levert de Versa Lite in verschillende kleuren waaronder wit, blauw, magenta en lila. De prijs van de smartwatch ligt op 159,95 euro. Je kunt het horloge bestellen bij Coolblue en Bol.com, en komt later deze maand al beschikbaar.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel