Xiaomi Mi Mix 3 aangekondigd: magnetische camera-slider, 5G en 10GB RAM

Xiaomi heeft haar nieuwste high-end smartphone aangekondigd. De Xiaomi Mi Mix 3 heeft een slider-camera, vier camera’s en er komt zelfs een 5G-versie van de Mi Mix 3. We zetten de details op een rij.

Xiaomi Mi Mix 3

Het Chinese Xiaomi heeft de Xiaomi Mi Mix 3 aangekondigd, het is het nieuwe high-end toestel van het bedrijf. De smartphone kenmerkt zich door een magnetische slider waaruit de front-camera tevoorschijn kan komen. Deze camera telt 24MP + 2MP die vooral in omgevingen met weinig licht goede foto’s moet kunnen maken. Aan de achterkant zit een 12MP + 12MP dual-camera met een lichtgevoeligheid van f/1.8-f/2.4. Met de Night Mode moet het mogelijk maken om vanuit de losse pols goede foto’s in omgevingen met weinig licht te maken.

Xiaomi Mi Mix 3

Aan de voorzijde van de smartphone zit een 6,4 inch AMOLED-scherm met hele dunne schermranden. Volgens de fabrikant levert dit een screen-on-to-body ratio op van 93,4 procent. Het scherm levert een Full-HD+ resolutie. Er is een Snapdragon 845 processor, met varianten van 6, 8 en 10GB aan RAM-geheugen. De interne opslagruimte bedraagt 128GB/256GB en is niet uitbreidbaar. Ook een 3,5 mm aansluiting ontbtreekt. De accucapaciteit bedraagt 3850 mAh en bij het toestel wordt een 10W wireless charger geleverd.

Xiaomi Mi Mix 3

Xiaomi prijst de Xiaomi Mi Mix 3 tussen omgerekend de 415 en 630 euro. Dit zijn de prijzen voor China dus prijzen in andere landen zullen hoger liggen vanwege heffingen en dergelijke. In 2019 zal van de Xiaomi Mi Mix 3 een 5G-versie verschijnen. In de komende tijd wordt meer bekend gemaakt over de release van het toestel in andere regio’s. De 5G-versie moet ook in Europa uitgebracht worden.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel