Xiaomi breidt verder uit in Europa: in 2019 naar Duitsland

De Chinese fabrikant Xiaomi is bezig met een opmars in Europa. Waar de toestellen via omwegen in verschillende Europese landen al te verkrijgen zijn, wil het merk zich ook definitief vestigen in landen. Nederland komt steeds dichterbij.

Xiaomi naar Duitsland

Xiaomi is nog steeds bezig met de uitbreiding in Europa. In Nederland is het merk officieel nog niet gevestigd, al kunnen toestellen wel gekocht worden bij verschillende webwinkels. De Chinese fabrikant heeft nu bekend gemaakt dat het zich verder zal verspreiden in Europa, waarbij Duitsland het eerst volgende land is waar Xiaomi zich vestigt.

Xiaomi Mi A2 beeldscherm

Vanaf 2019 zal Xiaomi zich bij de Oosterburen gaan vestigen. Toestellen zullen dan ook in de winkels te vinden zijn in Duitsland, zo is de verwachting. De reactie in het bericht is als volgt; “2019 will be a great year, we are looking forward to you Germany!”. In Spanje, Polen, Frankrijk en Italië zijn de smartphones van Xiaomi al officieel te koop.

Wanneer Nederland aan dit rijtje wordt toegevoegd is niet bekend. Wel zijn er de aanwijzingen dat Xiaomi de mogelijkheden onderzoekt. Op internet zijn namelijk al vacatures gevonden voor functies bij Xiaomi in Nederland.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel