Xpire: uitgebreide Twitter-tool met Snapchat-mogelijkheden

Post je weleens berichten op Twitter, waar je achteraf spijt van hebt gekregen? De applicatie Xpire lost dit probleem op. Met de uitgebreide Twitter-tool app Xpire, kan je onder andere tweets na een bepaalde tijd automatisch laten verwijderen. Maar er is meer mogelijk met Xpire.

Xpire: meer controle over je berichten

Met Xpire heb je meer controle over hoe lang je berichten op social media blijven staan, een functie die lijkt op die van de app Snapchat. Ook heb je de mogelijkheid om oude berichten terug te kijken en alsnog te verwijderen middels het aanvinken van die tweets. Je kan ook direct alle tweets tegelijkertijd verwijderen. Xpire geeft verder inzicht in degenen die jou volgen en jijzelf volgt op Twitter.

Xpire

Met de laatste versie van Xpire is er ook een feature die een waarschuwing geeft wanneer je een bericht wilt plaatsen met ‘ongepaste’ inhoud. De ontwikkelaar Stauffer geeft ook aan dat ze werken aan een methode om techniek te implementeren die leert wat voor soort berichten je wilt gaan posten en of deze afwijkt van de andere posts. Het doel van de ontwikkelaar is om meer features te ontwikkelen om de app zo handig mogelijk te maken. Je kan met Xpire nu al wel je ‘sociale score’ berekenen, aan de hand van de gestuurde tweets.

Xpire

Op dit moment is het alleen nog mogelijk om het in samenwerking met Twitter te gebruiken. Voor Apple iOS is Xpire al langer uit en worden Facebook, Tumblr en Twitter ondersteund. De Android-app van Xpire zal in de toekomst ook Facebook gaan ondersteunen.

Xpire is via onderstaande button gratis te downloaden uit de Google Play Store.

Xpire
Xpire
Ontwikkelaar: Xpire, LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel