Youfone geeft nieuwe en bestaande klanten 5GB data in plaats van 4GB

Bestaande en nieuwe klanten van Youfone met een 4GB bundel krijgen extra voordeel. De provider verhoogt deze bundel met nog eens een gigabyte extra. Dat is goed nieuws voor klanten van Youfone.

Youfone: 5GB in plaats van 4GB

Per vandaag, 4 oktober, heeft Youfone besloten niet langer meer de 4GB bundel aan te bieden. De paarsgekleurde telecomprovider biedt voortaan de internetbundel aan met 5 gigabyte aan data. Bestaande klanten en nieuwe klanten die onlangs een 4GB bundel hebben afgesloten, worden zonder kosten overgezet naar de bundel met 5GB aan data. Bij nieuwe klanten gaat het om contractaanvragen die na 1 oktober in orde zijn gemaakt.

De internetsnelheid blijft ook gelijk; 256Mbit/s. Ook blijft de bundelprijs hetzelfde voor degenen die een nieuw contract met deze bundel aan willen schaffen; 11,00 euro per maand bij een 2-jarig abonnement. Begin deze week kwam Youfone met nieuwe sim-only abonnementen. Hierbij werden de prijzen van de bundels verlaagd en werd de internetsnelheid verhoogd voor de meeste abonnementen.

Een sim-only abonnement van Youfone is af te sluiten per maand, jaar of twee jaar via de website van Youfone.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel