Youfone introduceert nieuwe abonnementen en verlaagt prijzen

Youfone heeft de bezem gehaald door de mobiele abonnementen. De snelheid van de internetbundels wordt verhoogd, de prijzen zijn verlaagd en er zijn verschillende andere veranderingen doorgevoerd in de abonnementen voor de mobiele telefoon.

Youfone met vernieuwde abonnementen

Telecomprovider Youfone heeft wijzigingen doorgevoerd in de mobiele abonnementen. Gebruikers krijgen bij een databundel van 4GB, 7GB en 10GB standaard de 4G+ snelheid; wat betekent dat je een maximale downloadsnelheid kan bereiken van 256 Mbit/s, en een maximale uploadsnelheid van 150 Mbit/s.

Gebruikers van de 1GB bundel krijgen een downloadsnelheid van 25 Mbit/s en 10 Mbit/s upload, maar kunnen deze snelheid ophogen via MyYoufone. Dit kost 1,00 euro per maand extra. De prijzen van de internetbundels gaan ook met één of meerdere euro’s per maand naar beneden.

De belbundels zijn ook veranderd voor nieuwe en verlengende klanten. Vanaf nu heb je enkel de keuze uit onbeperkt of 200 min/sms. De bundels met 150 en 300 minuten/sms’jes zijn niet langer meer beschikbaar bij Youfone.

Youfone heeft de nieuwe abonnementen inmiddels op haar website staan, de eerste twee maanden krijg je gratis. Je kunt deze hier bekijken. Voor bestaande klanten verandert er niets. Youfone maakt gebruik van het KPN-netwerk.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel