YouTube voor Android laat je binnenkort voor- en achteruit spoelen

YouTube voor Android krijgt binnenkort een aantal nieuwe functies in de app. In een update die spoedig uitgebracht zal worden, wordt het mogelijk om in een video vooruit en achteruit te spoelen. Ook zijn er nog een aantal andere wijzigingen gevonden.

Voor- en achteruit spoelen in YouTube

In de nieuwe versie van de YouTube app zijn aanwijzingen gevonden voor nieuwe functies voor de Android-app. Het gaat om icoontjes die aangeven dat je vooruit en achteruit kunt spoelen. De komst van deze functie voor de YouTube zal hierdoor niet al te lang meer op zich laten wachten.

youtube terugspoelen vooruitspoelen

Hoe het spoelen in YouTube precies gaat functioneren, is nog niet bekend. Het zou mogelijk kunnen zijn dat gebruikers door meerdere keren te tikken op het icoontje sneller spoelt dan wanneer je eenmalig op het icoon tikt. In de nieuwe update die vandaag uit is gebracht, zijn al wel vast een aantal kleine wijzigingen doorgevoerd. Zo kan je nu nieuwe icoontjes zien tijdens het bekijken van een video.

YouTube

We zullen nog even moeten wachten totdat de nieuwe versie van YouTube uitgerold gaat worden. Wanneer dit het geval is, lees je dat uiteraard op DroidApp.

YouTube
YouTube
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Bron
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel