Ziggo Service app uitgebracht met vragen, antwoorden en storingsmeldingen [update]

Ziggo heeft een nieuwe applicatie uitgebracht voor Android. Vanaf nu kunnen Ziggo-klanten met vragen terecht bij de Ziggo Service app. Deze toepassing geeft ook overzicht in storingen en meldingen van Ziggo in jouw omgeving. De Ziggo Service app moet ook klanten helpen met het installeren en gebruiken van producten en diensten van de provider.

Ziggo Service app

In de Google Play Store heeft de provider Ziggo een nieuwe applicatie uitgebracht. Vanaf nu kunnen klanten van Ziggo gebruik maken van de Ziggo Service app. Hier vind je direct een antwoord op je vragen rondom Ziggo. Daarnaast geeft de app ook inzicht in Ziggo storingen, werkzaamheden en meldingen op jouw adres.

Handig aan de Ziggo Service app is dat je ook een reeks instructievideo’s kunt bekijken over bijvoorbeeld het installeren of gebruiken van de verschillende Ziggo diensten. Deze video’s moeten je stap voor stap op weg helpen, direct vanuit de Android-app. Tot slot kan je via de Ziggo Service app ook direct contact opnemen met de juiste afdeling van de Ziggo klantenservice en zie je daarbij ook de openingstijden.

De Ziggo Service app kan gedownload worden via onderstaande button.

Update 19:19: Ziggo heeft de applicatie uit de Play Store verwijderd, het is mogelijk dat deze app nog niet klaar was voor het grote publiek. Zodra deze weer terug in de Play Store te vinden is laten wij dat weten!

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel