Ziggo Mobiel: nieuwe app geeft je inzicht in verbruik

Ziggo Mobiel heeft een nieuwe applicatie uitgebracht voor Android. Met de app Ziggo Mobiel kan je voortaan je verbruik bijhouden en de kosten onder controle houden. Ziggo had voor de mobiele diensten tot op heden alleen een applicatie die aangaf wat de smartphone had berekend aan verbruik.

Ziggo Mobiel app

Klanten van de mobiele provider Ziggo Mobiel kunnen gebruik maken van een nieuwe Android-app. Met de nieuwe applicatie kan je het verbruik inzien van zowel belminuten, SMS’jes als de databundel. Ook zie je wanneer je nieuwe bundel ingaat.

Ziggo Mobiel app

Je kan inloggen met je ‘Mijn Ziggo’ account waarna je al je mobiele abonnementen bij Ziggo Mobiel in kan zien. De toepassing van Ziggo Mobiel werkt met de abonnementen; voldoende, ruim, enorm, familie en samen. De oudere abonnementen werken niet met deze app.

Ziggo Mobiel app

De nieuwe Ziggo Mobiel app geeft gebruikers ook de mogelijkheid om per simkaart in te stellen wat het maximale bedrag is wat er per maand buiten de bundel verbruikt mag worden. Tevens kan je ook een limiet instellen voor dataroaming.

Ziggo Mobiel app

De nieuwe Mijn Ziggo app kan via onderstaande button gedownload worden uit de Play Store.

Ziggo Mobiel
Ziggo Mobiel
Ontwikkelaar: Liberty Global
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel