Ziggo Bapp uitgebracht: app voor bellen via vast nummer

Provider Ziggo heeft Ziggo Bapp uitgebracht in de Google Play Store. Met Ziggo Bapp kunnen klanten via de app bellen middels een WiFi-verbinding tegen het tarief van de vaste lijn. De applicatie is daarnaast ook bruikbaar in het buitenland en op een tablet.

Ziggo heeft voor zowel Android als voor Apple iOS de applicatie Ziggo Bapp uitgebracht. Met de applicatie kunnen Ziggo-klanten met vaste telefonie bellen via WiFi, tegen het tarief van de vaste telefoon. Ziggo Bapp is een gratis app waarbij je inlogt met je bestaande MijnZiggo-account. Nadat je account geactiveerd is voor Ziggo Bapp kan er gebruik gemaakt worden van de dienst.

Ziggo Bapp

Ziggo Bapp werkt op Android-smartphones met Android 2.3 Gingerbread en hoger en op Android-tablets met Android 4.0 Ice Cream Sandwich en hoger. Voor het gebruik van de app is een WiFi-verbinding noodzakelijk. Echter hoeft het WiFi-netwerk niet perse het draadloze thuisnetwerk te zijn of een Ziggo-modem. De applicatie maakt het mogelijk om via het WiFi-netwerk te bellen vanuit de applicatie. Je belt echter gewoon met het thuisnummer van je Ziggo aansluiting. Het voordeel hiervan is dat je ook in het buitenland via een WiFi-verbinding tegen een gunstig tarief kan telefoneren naar bijvoorbeeld vrienden en familie in Nederland.

De applicatie Ziggo Bapp biedt op dit moment enkel de mogelijkheid om uitgaande oproepen uit te voeren. In de toekomst zal Ziggo het mogelijk maken om ook via het thuisnummer, oproepen aan te nemen via de app.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel