Horizon Go-app nu ook te gebruiken door Ziggo-abonnees

Ziggo klanten kunnen vanaf vandaag ook gebruik maken van de Horizon Go applicatie voor het kijken van televisie en on-demand video’s. Ziggo en UPC zijn onlangs samengevoegd tot een bedrijf.

Ziggo klanten konden tot voor kort alleen televisie kijken middels de Ziggo TV app. Begin dit jaar werd het voor Ziggo klanten mogelijk om via die app mobiel televisie te kijken. Dat beide bedrijven samenvoegen zal uiteindelijk ook resulteren in het feit dat één applicatie overbodig wordt.

Horizon Go

UPC klanten maken al langer gebruik van de Horizon Go app voor het kijken van TV programma’s. Vanaf vandaag lijkt het ook mogelijk voor Ziggo klanten om in te loggen met hun gebruikersnaam en wachtwoord, zo ontdekte DroidApp. Daarbij moet je wel direct verbonden zijn met het netwerk van Ziggo blijkt uit onze eigen test.

upc-horizon-go-appNaast het bekijken van televisie programma’s is het ook mogelijk om TV programma’s terug te kijken met TV gemist. Verder kun je gebruik maken van UPC MyPrime en on-demand materiaal bekijken. Ook is een TV gids te vinden in de app. horizon-go-tv

Horizon Go is gratis te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Horizon Go
Horizon Go
Ontwikkelaar: Liberty Global
Prijs: To be announced
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel