Ziggo Horizon Go app voorzien van Chromecast-ondersteuning

De interactieve app Horizon Go, van kabelbedrijf Ziggo heeft een update ontvangen. De nieuwe update voor smartphone en tablet voorziet de applicatie van Chromecast-ondersteuning. Hierdoor kan je wanneer en waar je maar wilt programma’s terugkijken en casten naar je televisie.

Horizon Go Chromecast

Ziggo heeft haar Horizon Go app voorzien van een update. Vanaf vandaag is het mogelijk om content te streamen naar de Google Chromecast en dus te bekijken op je televisie. Via de Horizon Go applicatie kan je op je tablet of smartphone live televisie bekijken. Daarnaast kan je met de optie Replay TV ook uitzendingen terugkijken. Het casten naar de Chromcast is vooralsnog alleen mogelijk voor live-programma’s; Replay TV ondersteunt de Chromecast nog niet.

Horizon Go Chromecast

Een andere verbetering in de Horizon Go app van Ziggo is de mogelijkheid om met een druk op de knop een herinnering toe te voegen bij de tv-gids. Zo hoef je je favoriete programma niet te missen. Ben je in het bezit van een Horizon Mediabox met een apart modem, dan werkt nu de afstandsbediening-functie in de app beter. Ook is de verdere stabiliteit van de applicatie verbeterd.

Horizon Go is voor alle Ziggo TV-klanten gratis te gebruiken. Je kunt de applicatie en de update voor Horizon Go downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

Horizon Go
Horizon Go
Ontwikkelaar: Liberty Global
Prijs: To be announced

Lees ook

Reageer op dit artikel