Ziggo GO app krijgt bijna 50 nieuwe TV-zenders voor thuis en onderweg

Voor thuis en onderweg heeft aanbieder Ziggo de Ziggo GO app. Hiermee kun je waar je ook bent televisie kijken. Met de update die nu wordt uitgerold voor de Ziggo Go app krijgen gebruikers tientallen nieuwe zenders.

Ziggo GO app: 46 nieuwe zenders

Gebruikers van de Ziggo GO app kunnen vanaf nu tientallen nieuwe televisiezenders in de applicatie vinden. Om precies te zijn gaat het om 46 nieuwe tv-zenders uit binnen- en buitenland die klanten via de Ziggo GO app kunnen bekijken. Wel is het zo dat de keuze per abonnement verschilt.

Ziggo GO

In de lijst met nieuwe zenders vinden we onder andere 100% NL TV, AT5, Aljazeera English, Animal Planet, MTV Live HD, Motors TV, Nickmusic, Nicktoons en NPO Cultura. Er zijn ook verschillende Duitse zenders toegevoegd zoals ARD, ZDF, Arte, NDR, Sat. 1 en WDR. Een compleet overzicht met nieuwe zenders en bijbehorende zenderpakketten vind je hier als PDF.

Overigens zijn er nog enkele verbeteringen doorgevoerd. Zo is het mogelijk om bepaalde kanalen te streamen naar een Apple TV of Chromecast. Het is niet altijd mogelijk om de Ziggo GO app te gebruiken in het buitenland.

Ziggo GO
Ziggo GO
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel