Ziggo GO uitgebracht: interactieve tv-app vervangt Horizon Go

Ziggo heeft een nieuwe applicatie uitgebracht voor de mobiele platformen; Ziggo GO. Met deze applicatie kan je thuis, onderweg of waar dan ook in Nederland televisie kijken. De Ziggo GO app moet de huidige Horizon Go applicatie vervangen.

Ziggo GO app

De nieuwe interactieve tv-app Ziggo GO is uitgebracht door het kabelbedrijf. De nieuwe applicatie zal de Horizon Go opvolgen en is gratis voor alle tv-klanten van Ziggo. In heel Nederland kan je met de Ziggo GO app op je tablet of smartphone naar zo’n 100 televisiezenders, live, kijken. Dit kan vaak in HD-kwaliteit en je kunt ook naar Ziggo Sport kijken. Tevens is het mogelijk om middels ‘Replay’ het programma opnieuw te starten als je het begin gemist hebt.

Ziggo GO app

Chromecast en MyPrime

Het is met de Ziggo GO applicatie verder mogelijk om vanuit de applicatie de content te casten naar de Google Chromecast. In de app vind je verder een programmagids met een overzicht van de programma’s en zenders. Je kunt zonder extra kosten programma’s tot een week geleden terugkijken. Wanneer MyPrime onderdeel uitmaakt van je pakket, kan je films en series via de applicatie bekijken en tevens kan je op afstand opnames voor programma’s inplannen op je Horizon Mediabox.

Ziggo GO

On Demand en herinnering

Voor degenen die geen programma willen missen, kunnen zij een herinnering instellen via de tv-gids. ook kan je smartphone dienen als virtuele afstandsbediening en kan je de volgorde aanpassen naar eigen voorkeur. Er kan ook gebruik gemaakt worden van ouderlijk toezicht en je kunt bladeren door de films en series die via Ziggo On Demand beschikbaar zijn.

Ziggo GO

Downloaden

Zoals gezegd is de app gratis voor degenen met een tv-abonnement van Ziggo. Je kunt zowel via WiFi als via je mobiele dataverbinding live televisie kijken. Hou hierbij wel rekening met het dataverbruik. De Ziggo GO app werkt op toestellen met Android 4.0 en hoger, maar niet op toestellen die geroot zijn. In het buitenland is Ziggo GO niet te gebruiken. Je kunt de Android-app downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

Ziggo GO
Ziggo GO
Ontwikkelaar: Liberty Global
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel