‘Ziggo gaat abonnementen met mobiele telefoons verkopen’

Ziggo zou plannen hebben om zich verder te ontwikkelen op de markt voor mobiele telefonie. Al enige tijd biedt Ziggo sim-only abonnementen aan, maar nu test het ook het aanbieden van smartphone-abonnementen. De stap is opmerkelijk omdat het bedrijf samen wil gaan met Vodafone, die al reeds mobiele abonnementen met smartphones aanbiedt.

Ziggo mobiele abonnementen

Ziggo test momenteel in een pilot met eigen medewerkers het aanbieden van abonnementen met een toestel, zo meldt Tweakers. Met de test wordt gekeken of de systemen voor het verkopen van de combinatie toestel en mobiel abonnement goed werken. Ziggo zou zich al in een vergevorderd stadium bevinden om naast sim-only abonnementen ook toestel-abonnementen aan te bieden. Er is echter nog geen datum bepaald waarop het breed uitgerold moet gaan worden en voor iedereen beschikbaar is.

Tip: alle informatie over 4G

Vodafone

Eind dit jaar beslissen toezichthouders of Vodafone en Ziggo samen verder mogen gaan in een joint-venture. Vodafone biedt al mobiele abonnementen met smartphones aan, waardoor de stap van Ziggo opmerkelijk is. Erik van Doeselaar, woordvoerder bij Ziggo geeft aan dat wanneer de joint-venture inderdaad doorgaat, er nog wel een tijd overheen zal gaan voor er gezamenlijke diensten aangeboden kunnen worden.

In oktober kwam Ziggo met interessante 4G sim-only abonnementen. Deze kunnen via Ziggo al afgesloten worden. Moht je nog op zoek zijn naar een sim-only abonnement, raadpleeg dan onze sim-only vergelijken-tool.

Bron
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel