Ziggo stopt de verkoop van mobiele abonnementen

Ziggo vormt al enige tijd één bedrijf met telecomprovider Vodafone, nu stopt Ziggo met de verkoop van mobiele abonnementen. De abonnementen waren afgelopen weekend nog wel te bestellen maar nu alleen nog via Vodafone.

Ziggo stopt Vodafone neemt over

Ziggo is gestopt met het aanbieden van mobiele abonnementen zo is te lezen op de website van Ziggo. Doordat Ziggo en Vodafone samen een bedrijf vormen kregen klanten eerder al korting bij beide bedrijven, bijvoorbeeld als zij een abonnement hebben bij Vodafone of Ziggo. Het stoppen van de verkoop van mobiele abonnementen door Ziggo zorgt ervoor dat beide bedrijven minder in elkaars vaarwater komen.

“Ziggo verkoopt geen eigen mobiele abonnementen meer. Waarom zouden we ook? We werken samen met Vodafone: dat betekent supersnel online met het landelijk dekkende 4G-netwerk van Vodafone.” – Ziggo op haar website.

Huidige klanten van Ziggo zullen in de komende periode waarschijnlijk een nieuw en passend aanbod ontvangen van Vodafone. Het staat klanten daarnaast vrij om voor een andere telecomprovider te kiezen.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel