ZTE Axon 7 Mini nog deze maand te koop in Nederland

Het Chinese ZTE brengt nog deze maand de ZTE Axon 7 Mini uit in Nederland, zo ontdekte DroidApp. Het toestel met een metalen behuizing werd begin september aangekondigd en is voorzien van interessante specificaties voor een schappelijke prijs.

ZTE Axon 7 Mini

Tijdens de IFA in Berlijn heeft ZTE haar Europese versie voor de ZTE Axon 7 Mini aangekondigd. Het toestel is sinds korte tijd ook verkrijgbaar in Duitsland en zal ook in Nederland uitgebracht worden, zo blijkt uit informatie van DroidApp. Het toestel is een kleinere variant van de Axon 7.

ZTE Axon 7 Mini

Het metalen design zorgt voor een nette uitstraling en aan de achterzijde van de smartphone bevindt zich een vingerafdrukscanner. Tevens is er een 16 megapixel camera en een USB Type-C aansluiting waarmee de 2705 mAh accu opgeladen kan worden. Aan de voorzijde van de ZTE Axon 7 Mini is het 5,2 inch AMOLED scherm te vinden met een Full-HD resolutie. Ook qua andere specificaties kan het toestel prima mee. Er is een Snapdragon 617 octa-core processor, 3GB RAM en 32GB interne opslagruimte dat uit te breiden is met een geheugenkaart.

Kopen

Naar verwachting zal de ZTE Axon 7 Mini nog deze maand verkrijgbaar zijn in Nederland. Op dit moment kan je hem alvast bestellen bij Belsimpel voor 315 euro.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel