ZTE Axon 7 Mini en Nubia Z11 komen naar Europa

Op de IFA in Berlijn heeft de Chinese telecomfabrikant ZTE bekend gemaakt twee nieuwe smartphones uit te brengen in Europa. Het gaat om de ZTE Nubia Z11 en ZTE Axon 7 Mini. Beide smartphones zijn relatief interessant geprijsd en uitgebreid uitgerust.

ZTE

Het Chinese merk ZTE heeft twee nieuwe smartphones aangekondigd, die uitgebracht zullen worden op de Europese markt. Hiervan is echter nog niet duidelijk of ze ook voet gaan zetten op Nederlandse bodem. In ieder geval bij de buren in Duitsland zullen de smartphones wel uitgebracht worden. De toestellen krijgen de namen ZTE Nubia Z11 en ZTE Axon 7 Mini.

ZTE Axon 7 Mini

ZTE Axon 7 Mini

De ZTE Axon 7 Mini is een kleinere variant van de Axon 7. Het toestel heeft een metalen design, is er een vingerafdrukscanner aan de achterzijde en is er een 5,2 inch Full-HD AMOLED display. Verder is er een Snapdragon 617 processor, 3GB RAM, 32GB interne opslagruimte, een 2705 mAh accu en een 16 megapixel camera. Het toestel draait op Android 6.0 Marshmallow en voorzien van een USB Type-C poort. In Duitsland zal het toestel vanaf 7 september verkocht worden voor 299 euro.

ZTE Nubia Z11

ZTE Nubia Z11

Een andere smartphone die we mogen verwelkomen op de Europese markt is de ZTE Nubia Z11. De Z11 werd in juni al gepresenteerd voor de Chinese markt en ook dit toestel zal in ieder geval in Duitsland uitgebracht worden. We zien een 5,5 inch Full-HD display, een Snapdragon 820 processor, 4/6GB RAM-geheugen en 64GB/128GB interne opslagruimte. Verder is er een 16MP camera (Sony-lens) en 8MP front-camera met groothoeklens. Er is een 3000 mAh accu en het toestel draait op Android 6.0 Marshmallow met Nubia UI 4.0.

Vanaf september is het toestel te koop in verschillende Europese landen vanaf 500 euro. Zodra er meer bekend is over een Nederlandse release, houden we je uiteraard op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel