ZTE Axon komt eind september naar Europa

De Chinese fabrikant ZTE heeft zojuist bekend gemaakt dat de ZTE Axon naar Europa gaat komen. Eerder was dit toestel alleen bedoeld voor China en de Verenigde Staten. De Android-smartphone van ZTE komt nu dus ook naar diverse Europese landen.

ZTE Axon

ZTE heeft vanochtend bekend gemaakt dat de ZTE Axon naar Europa gaat komen. Vanaf 24 september zal het toestel beschikbaar zijn in verschillende landen, via eBay. Het toestel zal als eerst via eBay aangeboden gaan worden in Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. Daarna zal de ZTE Axon ook bij de Duitse MediaMarkt-vestigingen verkocht gaan worden. Dit wordt verder uitgerold naar Frankrijk, Spanje, Turkije, Mexico, Singapore, Maleisië, Thailand, Hong Kong, Rusland en de Filippijnen. Nederland en België staan niet op de lijst van landen waar de ZTE Axon uitgebracht zal gaan worden.

ZTE Axon

De ZTE Axon, die een prijskaartje heeft van 419,99 euro heeft, beschikt over twee camera’s aan de achterzijde. De ene camera telt 13 megapixels, de andere 2 megapixels. Hierdoor kan een foto nog meer dimensie krijgen en het beeld beter vastgelegd worden. Aan de voorzijde van het toestel is een 8 megapixel camera geplaatst. ZTE voorziet het toestel verder van 4G Dual-Sim, Android 5.0 Lollipop, Snapdragon 810 octa-core processor, 3GB RAM-geheugen en 32 GB intern geheugen. De interne opslagruimte kan uitgebreid worden met een geheugenkaart.

ZTE Axon

Het beeldscherm van de 5,5 inch ZTE Axon heeft een Full-HD resolutie. Daarnaast kan de smartphone ontgrendeld worden middels de vingerafdrukscanner. Echter kan ook ‘eye-scan’ gebruikt worden of wordt het toestel ontgrendeld met de stem. De 3000 mAh accu biedt ondersteuning voor snel opladen. Hierdoor is het mogelijk om met vijf minuten opladen, twee uur lang te bellen met de ZTE Axon.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel