ZTE kondigt stijlvolle mid-ranger Blade V7 (Lite) aan

ZTE heeft op het Mobile World Congress in Barcelona de stijlvolle Blade V7 en de iets kleinere Blade V7 Lite aangekondigd. De ZTE Blade V7 is groter en beschikt over betere specificaties dan de Blade V7 Lite. Beide toestellen worden geleverd in de kleuren zilver en goud. We zetten de details voor je op een rij.

ZTE Blade V7

Op het eerste gezicht heeft de Blade V7 wel iets weg van een iPhone. Onder het scherm bevindt zich namelijk net als bij de iPhone een ronde knop en de 5 megapixel camera met flitser. Op het startscherm vinden we icoontjes terug die erg lijken op de icoontjes van Apple iOS. Het toestel ziet er stijlvol uit en heeft een mooi 5,2 inch full-HD scherm.

Onder de motorkap treffen we een 64-bit octacore processor van MediaTek aan die geklokt is op 1,3GHz, ondersteund door 2GB aan werkgeheugen en 16GB aan opslagruimte en Android 6.0 Marshmallow. In dit toestel zit een niet al te grote accu, namelijk 2500 mAh. Achterop het toestel is de 13MP camera te vinden. Aan de onderkant vinden we de speaker en een USB-poort. Of dit een micro USB-poort of een USB-type C is, is nog niet bekend, maar afgaande op de afbeeldingen lijkt het erop dat het toestel een USB-type C meekrijgt. Het toestel zal in de zomer verkrijgbaar in de kleuren goud en zilver en zal verkrijgbaar zijn in Duitsland, Spanje Ethiopië, Zuid Afrika en Mexico. Een komst naar Nederland is niet bekend gemaakt. Over de prijs is helaas ook nog niets bekend.

ZTE Blade V7

ZTE Blade V7 Lite

Het kleinere broertje van de Blade V7, de Blade V7 Lite, heeft ongeveer dezelfde specificaties als zijn grote broer, maar wordt geleverd met een 8MP camera zowel aan de voor- als achterkant. De Blade V7 Lite heeft een iets kleiner scherm, een 5,0 inch 720p scherm. Deze smartphone zal deze lente verkrijgbaar zijn in Duitsland, Spanje, Mexico en Thailand. Ook zijn er voor dit toestel nog geen prijzen bekend en is de komst naar Nederland niet zeker.

Lees ook

Reageer op dit artikel