De 5 meest onmisbare apps van 2017 volgens Paul

Dit jaar hebben we weer veel applicaties met je gedeeld. Voorafgaand aan het nieuwe jaar zetten de DroidApp-schrijvers hun meest onmisbare apps van 2017 op een rij. In deze editie de 5 onmisbare apps volgens Paul.

Onmisbare Android-apps 2017

Zo aan het einde van het jaar is het weer tijd voor de 5 meest onmisbare apps van afgelopen jaar. Ik vind het een hele eer dat ik dit alweer voor de 3e keer mag doen! Ik had niet verwacht dat er veel zou veranderen ten opzichte van vorig jaar, maar dit is toch wel (deels) het geval.

WhatsApp

WhatsApp bestanden delenHet is geen verrassing dat WhatsApp in de top 5 staat. Voor mij toch wel de meest gebruikte app van afgelopen jaar. Onmisbaar om contact te onderhouden met familie, vrienden en collega’s en natuurlijk om even snel met de kinderen te communiceren als zij op school zijn en ik op het werk. En niet te vergeten de irritante groepsapps 😉

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar: WhatsApp LLC
Prijs: Gratis

Spotify

SpotifyAls je er eens bij stil gaat staan wat een uitkomst Spotify eigenlijk is. Zelf playlists maken, voor elke stemming, voor elke gelegenheid. En uiteraard het ontdekken van nieuwe muziek, als je zoals ik niet veel naar de radio luistert. Helemaal een uitkomst is het familieabonnement. Voor slechts € 14,99 kan je hele gezin gebruik van Spotify. Ik kan me haast niet voorstellen dat Spotify volgend jaar niet in de top 5 zal staan.

Spotify - Muziek en podcasts
Spotify - Muziek en podcasts
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

Fenix 2 for Twitter

Fenix 2 PreviewHoewel Twitter niet meer zo’n prominente plek inneemt als voorgaande jaren, is het toch nog wel één van de belangrijkste nieuwsbronnen voor mij. Zeker op het gebied van Android en gadgets. Fenix 2 for Twitter is een erg prettige en overzichtelijk app voor Twitter. Je kunt lekker veel aanpassen en werkt gewoon erg prettig.

Fenix 2 for Twitter
Fenix 2 for Twitter
Ontwikkelaar: mvilla
Prijs: € 7,49

Telegram

telegram 3.15 picture-in-picturePersoonlijk maak ik liever gebruik van Telegram dan van WhatsApp, maar helaas maken de meeste vrienden en familie gebruik van WhatsApp. Het grote voordeel van Telegram ten opzichte van WhatsApp is dat Telegram een stand-alone app heeft voor Windows. Ook kun je op meerdere toestellen tegelijk aangemeld zijn, iets wat bij WhatsApp niet mogelijk is.

Telegram
Telegram
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

Voetbal.nl

Voetbal nl appAan het begin van het seizoen is deze app compleet vernieuwd. Ik moest er aan het begin erg aan wennen, maar inmiddels toch wel aan gewend geraakt. Met deze app kan ik gemakkelijk alle wedstrijden bijhouden van mijn zoon, neefje en nichtje en uiteraard van mijn favoriete amateur teams.

Voetbal.nl
Voetbal.nl
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

Erg moeilijk was het dit jaar niet om de vijf meest onmisbare apps te kiezen. Ten opzichte van vorig jaar zijn er voor mij twee apps uit de top 5 verdwenen waarvan ik niet had verwacht dat ik ze niet meer zou gebruiken. We zullen zien welke apps er komend jaar verdwijnen en welke overleven!

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel