Alcatel Pop C1 smartphone in de aanbieding bij Albert Heijn

De Alcatel Pop C1 smartphone is komende week extra voordelig te vinden bij Albert Heijn. De supermarktketen geeft daarbij je ook nog een verrassing voor Koningsdag.

Alcatel Pop C1

Supermarktketen Albert Heijn biedt komende week de Alcatel Pop C1 aan. Deze Android-smartphone is voorzien van een 3,5 inch touchscreen en een 2 megapixel camera. Omdat het toestel simlockvrij is, kan je elke provider in combinatie met de Pop C1 gebruiken.

Alcatel Pop C1

Het toestel is uitgebracht in begin 2014, waardoor het toestel op verschillende gebieden achterloopt met andere toestellen. De resolutie van het (vrij kleine) beeldscherm bedraagt slechts 320 x 480 pixels en heeft geen ondersteuning voor multitouch, hierdoor kan je niet twee vingers gebruiken om bijvoorbeeld in te zoomen.

De Alcatel Pop C1 is voorzien van een niet al te snelle 1GHz dual-core processor met 512MB RAM-geheugen. De Pop C1 draait op Android 4.2 Jelly Bean en de accu betreft een 1300 mAh batterij. Wel vind je op het toestel WiFi, Bluetooth, een FM-radio en GPS.

Alcatel-Pop-C1-oranje

Speciaal voor Koningsdag geeft Albert Heijn je er een oranje hoesje bij waardoor je met de Alcatel Pop C1 helemaal in oranje-stijl bent. De prijs van de Alcatel Pop C1 bedraagt 59,00 euro. Tegen inlevering van  2000 Air Miles betaal je 39,00 euro voor het toestel. Je krijgt bij aanschaf een gratis AH Mobiel simkaart met 5 euro beltegoed.

Bekijk ook het overzicht met de beste smartphones tot 200 euro en alles wat je moet weten over zelfscannen met je smartphone bij Albert Heijn.

Lees ook

Reageer op dit artikel