‘Dit worden de specificaties van de twee nieuwe Nexus-smartphones’

In het najaar zullen naar verwachting twee nieuwe Nexus-smartphones aangekondigd gaan worden. Het zal vermoedelijk gaan om de Nexus 5 (2015) en de Nexus 6 (2015). Zowel LG als Huawei zullen verantwoordelijk zijn voor de nieuwe Nexus-smartphones. Vandaag is er meer bekend geworden over de specificaties van de nieuwe toestellen.

Nexus (2015)

Google zal nog dit jaar twee nieuwe Nexus-smartphones aan gaan kondigen, zo is de verwachting. Steeds meer details en informatie komt op straat te liggen en vandaag zijn de geruchten verder aangesterkt. Zowel LG als Huawei zullen een Nexus-smartphone op de markt gaan brengen. De bekende lekker onleaks heeft de kraan opengezet met nieuwe details van de toestellen. We zetten de details voor je op een rijtje.

Huawei Nexus

De Nexus van Huawei zal voorzien zijn van een metalen behuizing. De afmetingen van dit toestel zullen 159,4 x 78,3 x 6,6/8,5 millimeter zijn. Andere details over de Huawei Nexus zijn ook bekend. Het toestel zal vermoedelijk beschikken over een 5,7 inch beeldscherm, speakers aan de voorzijde, vingerafdrukscanner aan de achtergrond en een USB-C poort.

LG Nexus

LG is niet onbekend met de productie van Nexus-smartphones. Het merk was eerder al verantwoordelijk voor de productie van de succesvolle Nexus 5. Vermoedelijk zal dit toestel ook voorzien zijn van een metalen behuizing, al is dit nog niet definitief te zeggen. Verder biedt de Nexus van LG een 5,2 inch display en de afmetingen 146,9 x 72,9 x 9,8/9,8 millimeter. Ook bij dit toestel zullen er front-facing speakers aanwezig zijn en is er een vingerafdruksensor en USB-C aansluiting.

Android M

De release van Android M, en dus ook de bekendmaking van de definitieve naam zal ook dit najaar plaatsvinden. Vermoedelijk zullen we dan ook meer te weten krijgen over de twee Nexus-smartphones.

via SmartDroid,
bron onleaks (1), (2)

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel