‘Google komt met twee Nexus-toestellen van Huawei en LG’

Volgens nieuwe geruchten zou Google dit jaar met twee nieuwe Nexus-toestellen komen van Huawei en LG. Ook zou er dit jaar geen nieuwe Nexus tablet uitgebracht worden.

Twee nieuwe Nexus smartphones

Volgens de bron waarop AndroidPolice dit gerucht baseert zou Google dit jaar twee nieuwe Nexus-toestellen uitbrengen. Een interessante stap aangezien dat de eerste keer zal zijn dat Google twee toestellen in een jaar uitbrengt in haar Nexus segment

LG Angler

Een van de smartphones zou een toestel zijn die de codenaam LG Angler heeft meegekregen. Het toestel zou beschikken over een 5.2 inch display en een batterij capaciteit rond de 2700 mAh hebben. Mogelijk wordt het toestel ook uitgerust met dezelfde processor als in de LG G4 te vinden is, een Snapdragon 808 hexa-core processor.

Huawei Bullhead

Het toestel van Huawei heeft de codenaam Bullhead meegekregen. Volgens de informatie zou de Huawei Bullhead beschikken over een 5.7 inch display en een batterijcapaciteit hebben van 3500 mAh. Mogelijk kiest Huawei voor een Snapdragon 810 processor om deze smartphone aan te sturen.

Geen nieuwe Nexus tablet

Volgens het gerucht zou Google dit jaar geen nieuwe tablet uitbrengen in haar Nexus segment. Daarmee blijft de Nexus 9 voorlopig het vlaggenschip tablet van Google. We houden echter een slag om de arm,  zoals altijd kunnen geruchten niet of slechts gedeeltelijk waar zijn.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel