LG G4 vanaf 30 mei in Nederland: speciale actie aangekondigd

Eind april werd de LG G4 aangekondigd. Vandaag heeft LG de definitieve releasedatum van de LG G4 bekend gemaakt. Vanaf 30 mei zal het toestel in de Nederlandse winkels liggen. Daarbij komt LG in samenwerking met T-Mobile al vanaf 23 mei met een speciale aanbieding.

LG G4 in Nederland

Het was al langer bekend dat LG de LG G4 vanaf eind mei uit zou brengen in Nederland en nu is de definitieve datum bekend. Vanaf 30 mei zal de LG G4 in de Nederlandse winkels komen te liggen, de eerdere berichten gingen uit van 29 mei. Tot de 29e kunnen toekomstige LG G4-gebruikers gebruik maken van de pre-order-actie waarbij een 64GB geheugenkaart gratis wordt meegeleverd.

LG G4

Speciale aanbieding

LG heeft voor klanten die niet kunnen wachten een promotie-actie opgezet met T-Mobile. Op 23 mei, een week voor de officiële release van de LG G4, kan er gebruik gemaakt worden van een speciale actie. Voor 37,50 euro per maand krijg je de LG G4 gratis met 3GB internet, onbeperkt bellen binnen Nederland en 120 minuten in de EU. Voor deze actie kan je de T-Mobile website benaderen of naar de T-Mobile winkel gaan. Daarbij krijgen deze klanten een exclusief LG G4 fotografieboek met tips en tricks over de cameramogelijkheden van de LG G4.

LG G4

Gratis cover

De LG G4 is verkrijgbaar in Metallic Grey, Ceramic White en Gold en heeft een adviesprijs van 649 euro. De leren varianten in bruin en zwart komen met een adviesprijs van 699 euro in de winkels. Bij de leren varianten wordt een additionele gouden metallic backcover gratis meegeleverd.

LG G4 accu

LG G4 familie

De familie van de LG G4 werd onlangs uitgebreid. De kleinere LG G4c en de grotere LG G4 Stylus werden afgelopen week aangekondigd. Ook deze toestellen komen in de komende weken naar Nederland. LG wil met de LG G4 de strijd aangaan met toestellen zoals de Samsung Galaxy S6 en HTC One M9.

Lees ook:

bron: persbericht

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel