LG G4 vanaf vandaag te koop in Nederland

Na Samsung met de Galaxy S6 en HTC met de One M9 heeft nu ook LG haar vlaggenschip, de LG G4, in de winkel gelegd. Het toestel met een opvallende, lederen vormgeving is vanaf vandaag te koop in Nederland. Gaat de LG G4 de strijd winnen van Samsung en HTC?

LG G4 in Nederland

Vanaf vandaag ligt de LG G4 in de Nederlandse winkels. Het toestel is beschikbaar met een bruine of zwarte leren achterkant, of met een zwarte, witte of gouden plastic achterkant. De LG G4 werd in april aangekondigd. In tegenstelling tot zijn concurrenten; de Samsung Galaxy S6 en HTC One M9, heeft de LG G4 wel een verwisselbare accu. Daarnaast kan je het geheugen uitbreiden met een geheugenkaart van maximaal 128GB.

LG G4 vanaf vandaag te koop in Nederland

De LG G4 beschikt over een 16 megapixel camera en een 8 megapixel camera aan de voorzijde. De camera is niet zomaar een smartphone-camera. LG heeft diverse technieken in de camera verwerkt zoals laser-focus en een kleurspectrum-sensor. Je kan hier alles lezen over de LG G4 camera. Daarnaast draait het toestel op Android 5.1 Lollipop en is de smartphone voorzien van een Snapdragon 808 hexa-core processor met een rekenkracht van 1,8GHz. De LG G4-familie wordt overigens binnenkort uitgebreid met de LG G4c en de LG G4 Stylus.

LG G4 vanaf vandaag te koop in Nederland

Sinds afgelopen zaterdag is de LG G4 al beschikbaar bij T-Mobile, waar DroidApp tevens een interessante omweg heeft gevonden om nog goedkoper uit te zijn. Vanaf vandaag kan je het toestel bij elke provider aanschaffen of los kopen. De prijs van de plastic LG G4 bedraagt 649 euro en de LG G4 met leer kost 699 euro. Sommige (web-)winkels laten weten dat het toestel morgen pas uitgeleverd gaat worden.

Wat vind jij van de LG G4? Laat het weten door een reactie achter te laten onder dit bericht.

Tip: LG G4 vs. Samsung Galaxy S6 vs. HTC One M9: de grote vergelijking

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel