LG G4: 125 euro goedkoper via deze handige omweg

De LG G4 zal deze week in de Nederlandse winkels komen te liggen. Daarbij komt het toestel op de markt met een vrij forse adviesprijs, maar dankzij een handige omweg kan je 125 euro besparen. Wij leggen uit hoe eenvoudig het is om goedkoper aan een LG G4 te komen.

LG G4

DroidApp kreeg een tip binnen van lezer die heeft ontdekt dat je de LG G4 voor veel minder kan krijgen, dan de adviesprijs. De LG G4 zal vanaf 30 mei in Nederland uitgeleverd gaan worden en van het weekend kon je al aan de LG G4 komen via T-Mobile. LG levert de LG G4 met een kunststof of een leren achterkant. Met de plastic achterkant is de adviesprijs 649 euro en voor de leren achterkant betaal je 50 euro meer; 699 euro.

LG G4: 125 euro goedkoper via deze handige omweg

Goedkoper de LG G4 aanschaffen

Wil je voor veel minder een gloednieuwe LG G4 in huis hebben, volg dan de onderstaande stappen. Je kan bij het afsluiten van een T-Mobile abonnement 125 euro goedkoper uit zijn. Je selecteert de LG G4 in het bruin-leder of zwart-leder. Je kiest voor een 2-jarig abonnement met de hoogste bijbetaling (€449,95). Vervolgens kies je voor 0MB internet en 0 belminuten. Het startabonnement waarmee je wel onbeperkt kunt sms-en kost per maand 5,00 euro en dit is verplicht om af te nemen.

Omdat er vanuit de wet bepaald is dat er thuiskopieheffing over het product betaalt moet worden, betaal je eenmalig 4,24 euro. Tijdelijk worden er daarbij geen aansluitkosten in rekening gebracht waardoor je weer een paar tientjes extra minder kwijt bent. De toestelprijs bedraagt in totaal €454,19. Daar komt dan 24 x €5,00 per maand voor het startabonnement bij. De totaalprijs over twee jaar bedraagt dan €574,19. Dat is een besparing van bijna 125,00 euro.

LG G4: 125 euro goedkoper via deze handige omweg

Het is niet bekend tot wanneer deze actie geldig is. Dus mocht je op zoek zijn naar een goedkope LG G4, dan kan je de bovenstaande stappen voltooien op de website van T-Mobile. De LG G4 van T-Mobile is overigens simlock-vrij waardoor je het toestel met elke provider kunt gebruiken.

Lees ook:

Bedankt voor de tip, Sven!

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel