Dit is de engste smartphone-review die je ooit hebt gezien

Voordat je een nieuwe smartphone koopt, moet je er natuurlijk wel vanuit gaan dat de smartphone ook voldoet aan je wensen en eisen. Smartphone reviews zijn er in vele vormen en maten, maar wij kwamen een indrukwekkende horror-review tegen van de LG G4. Dit is misschien wel de engste smartphone-review die je ooit hebt gezien, je bent gewaarschuwd!

Horror-review

Als je op zoek bent naar een nieuwe smartphone is het altijd verstandig om je even in te lezen over het toestel. Dat weten we bij DroidApp maar al te goed en ook wij testen verschillende smartphones in onze uitgebreide reviews. Dat telefoon reviews niet saai hoeven zijn, bewijst de Engelse provider ‘Three UK’, die een ware horror-review wist te maken van de LG G4, die ook nog eens grappig is.

De videoreview van de LG G4 is geïnspireerd op de film ‘The Blair Witch Project’ en in de vijf minuten durende video worden diverse functies van het toestel behandeld. De producent van de reclame is de Nederlander Matthijs van Heijningen, een filmproducent die meerdere opvallende, interessante commercials op zijn naam heeft staan voor onder andere Peugeot, Centraal Beheer (de bankovervallers die verkleed waren als clowns in Parijs) en diverse andere partijen.

Kan je niet tegen enge films? Lees dan gerust onze eigen LG G4 review.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel