Foto van Nexus 5 (2015) opgedoken in community

In een Google+ community is een foto van de Nexus 5 (2015) opgedoken, deze foto geeft een eerste indruk van de nieuwe Nexus 5 die Google eind dit jaar zal introduceren. De Nexus 5 (2015) zal geproduceerd worden door LG. Daarnaast wordt er ook een nieuwe Huawei Nexus smartphone verwacht.

Nexus 5 2015

Op de foto die geplaatst is in de Google Nexus community India is een wit exemplaar van de Nexus 5 (2015) te bewonderen. Naast het kenmerkende Nexus-logo zien we ook een iets uitstekende camera. De achterzijde heeft qua uiterlijk ook iets weg van de HTC One X, die eveneens over een camera beschikt die uitsteekt aan de achterkant.

nexus-5-2015Eerder kregen we al interessante renders te zien van de Nexus 5, maar ook van de vermoedelijke Huawei Nexus. De vorige Nexus 5 werd al door LG gemaakt en ook deze zal vermoedelijk door LG gerealiseerd gaan worden. Naast de Nexus 5 (2015) zal naar verwachting dit najaar ook Huawei een Nexus-smartphone aankondigen.

Update:

De telefoon op de foto is nep. Achteraf heeft de poster bekend gemaakt dat het hier gaat om een Nokia Lumia in een Photoshop.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel