Renders opgedoken van vermoedelijke Huawei Nexus

Huawei zal naar verwachting in het najaar van 2015 de Huawei Nexus gaan aankondigen. Het toestel is al meerdere keren opgedoken in het geruchtencircuit en nu zijn er renders opgedoken van het toestel. De renders laten het toestel zien, aan de hand van alle verzamelde informatie.

Huawei Nexus renders

Gisteren schreven we al over de renders van de LG Nexus 5 (2015) die aan de hand van de vermoedelijke informatie waren gemaakt. Nu is het de beurt aan de Huawei Nexus, die ook al meerdere keren is opgedoken. Volgens de bron is het goed mogelijk dat het toestel de naam ‘Huawei Nexus 6 (2015) meekrijgt. Goed om te weten is dat het hier niet gaat om de definitieve versie van de Huawei Nexus. De render is gebasseerd op informatie dat eerder is uitgelekt of bekend is bij de -doorgaans betrouwbare- lekker Onleaks.

Eerder verschenen al de waarschijnlijke Huawei Nexus specificaties, waarbij het toestel zal bestaan uit een metalen behuizing en een vingerafdrukscanner aan de achterzijde van het toestel. Het design van de vermoedelijke Huawei Nexus toont de meeste overeenkomsten met de Huawei Ascend G7. Daarnaast komen we elementen tegen uit de Huawei Mate 7, die vermoedelijk begin september opgevolgd gaat worden door de Huawei Mate 7S.

Wat vind jij van de Huawei Nexus smartphone? Laat het weten door een reactie achter te laten onder dit bericht. We zijn benieuwd naar je mening.

via uSwitch

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel