Huawei verscheept 24 miljoen toestellen in drie maanden

Het Chinese merk Huawei heeft in de laatste drie maanden van 2014 een flinke stijging gezien in het aantal verkopen. Het marktaandeel van Huawei loopt daarnaast verder op.

Huawei zit flink in de lift. Het bedrijf heeft over de drie laatste maanden van 2014, een recordaantal van 24 miljoen uitgeleverde toestellen weten te bereiken. In de laatste drie maanden van 2013 wist Huawei 16 miljoen toestellen te verschepen.

Huawei Ascend P7

Huawei Ascend P7

De Huawei Ascend P7 is over 2014 genomen het populairste toestel geweest van het Chinese merk. De Huawei Ascend P7 werd in zes maanden tijd maar liefst 4 miljoen keer verscheept. De Huawei Ascend Mate 7 werd meer dan twee miljoen keer uitgeleverd, in drie maanden tijd.

In 2015 zal Huawei nog meer toestellen uit gaan brengen. Zo wordt onder andere de Huawei (Ascend) P8 verwacht. Andere toestellen die bij hebben gedragen aan het succes van Huawei waren de Huawei Ascend G6 en de bij ons geliefde Huawei Ascend G7.

Het totaal aantal verkochte toestellen van Huawei over 2014 bedroeg 75 miljoen. In 2015 wil het bedrijf minimaal 100 miljoen toestellen verkopen.

Huawei zal tijdens het Mobile World Congress in Barcelona, in maart dit jaar, vermoedelijk nieuwe toestellen aan gaan kondigen.

via Huawei

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel