Lenovo introduceert drie nieuwe Vibe smartphones

Op de IFA in Berlijn heeft Lenovo haar smartphone assortiment uitgebreid met een nieuwe serie genaamd Vibe. Maak kennis met de Vibe S1, Vibe P1 en Vibe P1m.

Lenovo Vibe S1

De opvallende Lenovo Vibe S1 heeft twee camera’s aan de voorzijde van het toestel en gebogen glasafwerking aan de achterzijde. Aan de voorzijde bevindt zich een 8 megapixel camera voor de foto zelf en een 2 megapixel camera voor het meten van diepte. Na het maken van de perfecte selfie kun je de foto naar hartenlust aanpassen.

De Lenovo Vibe S1 is meer dan alleen een selfie-phone met aan de achterzijde een 13 megapixel camera. Qua specificaties is het toestel goed uitgerust met een MediaTel octa-core processor die op een kloksnelheid van 1,7 GHz functioneert. Verder vinden we 3GB werkgeheugen en 16GB opslagruimte en draait het toestel op Android 5.0 Lollipop. De prijs van dit toestel zal vermoedelijk rond de 299 euro bedragen en in November op de markt worden gebracht.

Lenovo Vibe P1 en P1m

De Lenovo Vibe P1 en P1m bevat een opvallend grote accu en moet ervoor zorgen dat je minder naar een stopcontact hoeft te zoeken. De Vibe P1 bevat een 5000mAh accu en de P1m levert daar 1000 mAh op in. Daarnaast kan dit toestel ook stroom terug leveren aan andere apparaten.Lenovo Vibe P1Aan boord van de Lenovo Vibe P1 vinden we de Snapdragon 615 octa-core processor, 2GB werkgeheugen en 32GB voor het opslaan van apps en multimedia bestanden. De Lenovo Vibe P1m levert qua specificaties in en is uitgerust met een MediaTek octa-core processor en 16GB opslagruimte. Qua camera zijn beide toestellen voorzien van een 13 megapixel camera aan de achterzijde.Lenovo Vibe P1m

De Lenovo Vibe P1 zal begin oktober op de markt worden gezet met een adviesprijs van vermoedelijk 280 euro. De Vibe P1m is een stuk goedkoper, voor vermoedelijk 160 euro heb je dit toestel midden-september in huis.

Via: AndroidCentral

Lees ook

Reageer op dit artikel