Levering Samsung Galaxy S5 met week vertraagd

Na de HTC One M8 lijkt nu ook de Samsung Galaxy S5 leveringsproblemen te hebben. Degenen die de Samsung Galaxy S5 in het blauw of goud hebben besteld, hebben bericht gekregen dat het toestel een week later uitgeleverd zal worden. De zwarte Samsung Galaxy S5 heeft een nog onbekende levertijd. De witte variant van de Galaxy S5 is met een dag vertraagd.

Degenen die een pre-order geplaatst hebben voor een blauwe Samsung Galaxy S5 hebben het toestel niet morgen in huis. Na de vertraging in de uitlevering van de HTC One M8, is nu de Samsung Galaxy S5 getroffen door leveringsproblemen. Webwinkel Coolblue laat weten dat het toestel met een week vertraagd is. Samsung laat weten dat het het toestel pas volgende week aan de webwinkel uit kan leveren. Op dit moment is nog niet bekend of andere webwinkels ook last hebben van de vertraging in de levering.

Coolblue Galaxy S5 vertraging

Opvallend is dat de witte Samsung Galaxy S5 met een vertraging van een dag, als eerste in Nederland te koop zal zijn. Precies hetzelfde geval als bij de Galaxy SIII (S3) en de Galaxy SIV (S4), waarvan ook eerst de witte variant verscheen, en de rest pas later. In ieder geval zal het toestel bij webwinkel Coolblue morgen niet beschikbaar zijn. De witte variant komt zaterdag 12 april, de blauwe en gouden versie vermoedelijk vrijdag 18 april en van de zwarte Galaxy S5 is momenteel de leverdatum nog niet bekend.

Vertraging Samsung Galaxy S5

Bronnen laten aan DroidApp ook weten, dat de Samsung Gear 2 niet morgen geleverd zal worden.

Bij bijzonderheden zal dit bericht geüpdatet worden.

Lees ook

Reageer op dit artikel