Samsung Galaxy S5 op dag van lancering bij veel winkels flink vertraagd

Vandaag is de dag dat de Samsung Galaxy S5 dan officieel in de winkels zou moeten liggen. Gisteren werd bekend dat webwinkel Coolblue de leverdatum van de Samsung Galaxy S5 heeft opgeschoven, ook bij andere winkels is de leverdatum nu uitgesteld. De blauwe Samsung Galaxy S5 schijnt zelfs pas eind april te komen.

Vandaag, 11 april, zou de dag van Samsung moeten worden; de Galaxy S5 ligt in de Nederlandse winkels. Althans, dat zou de bedoeling moeten zijn. De meeste winkels in de winkelstraten hebben hem gewoon op voorraad, maar webwinkels schijnen leveringsproblemen te hebben met het nieuwe vlaggenschip van Samsung. De Samsung Galaxy S5 is niet alleen bij Coolblue vertraagd, zoals gisteren gemeld, ook andere webwinkels hebben de leverdatum opgeschoven.

De verwachte levertijd van de Samsung Galaxy S5 loopt erg uiteen bij de verschillende webwinkels


De Vodafone winkel in Utrecht heeft de blauwe Galaxy S5 niet binnen gekregen, enkel de zwarte en witte Galaxy S5. Op de website van T-Mobile wordt duidelijk dat de witte Samsung Galaxy S5 op 14 april wordt verwacht. De zwarte variant van de Galaxy S5 heeft een levertijd van twee weken en de blauwe Samsung Galaxy S5 komt naar verwachting pas 30 april uit.

Hi laat weten dat de zwarte, witte en gouden kleuren van de Galaxy S5 vanaf 18 april uitgeleverd zullen worden. Bij webwinkel Bol.com heeft de blauwkleurige Galaxy S5 een levertijd van 3-4 weken. Provider KPN meldt dat de levertijd ook voor de Galaxy S5 uiteenloopt van 2 werkdagen tot 5 werkdagen, en voor de gouden Samsung Galaxy S5 zelfs begin mei.

Lees ook

Reageer op dit artikel