Software-update Samsung Galaxy S5 uitgebracht in Nederland

Nederlandse bezitters van de Samsung Galaxy S5 kunnen vanaf vandaag een software-update binnenhalen op hun telefoon. In eerste instantie was de update enkel beschikbaar voor de Vodafone-versie, maar is nu voor alle bezitters van de Samsung Galaxy S5 beschikbaar. Twee weken geleden begon de uitrol van de update al in het Verenigd Koninkrijk.

Nadat twee weken geleden de software-update voor de Samsung Galaxy S5 al uitgerold werd in het Verenigd Koninkrijk, is het nu de beurt aan de Nederlandse bezitters van de Samsung Galaxy S5. De software-update met het versienummer G900FXXU1ANE2 kan zowel via Samsung Kies binnengehaald worden, als via het toestel zelf. Eerder was de update alleen voor Vodafone-branded toestellen beschikbaar.

Software-update Samsung Galaxy S5

De update van 100,91MB bevat diverse verbeteringen. Naast prestatieverbeteringen voor het toestel zelf, heeft Samsung gesleuteld aan de vingerafdrukscanner. De vingerafdrukscanner op de Samsung Galaxy S5 is na de update nauwkeuriger in het detecteren. Verder zorgt de update ervoor dat de camera op de smartphone sneller opstart, waardoor je sneller een foto kan maken. Diverse gebruikers melden verder dat de batterij iets langer meegaat na de update.

Zoals gezegd kan de software-update voor de Samsung Galaxy S5 vanaf nu gedownload worden. Het kan zijn dat door de drukte op de servers je het op een later moment nog een keer moet proberen. Bij het updaten gaan er geen bestanden verloren.

Bedankt voor de tip Jadwiga!

Lees ook

Reageer op dit artikel