Samsung Galaxy S5 update brengt diverse verbeteringen

Samsung is begonnen met het uitrollen van een firmware-update voor de Samsung Galaxy S5. In de update is onder andere de snelheid van de camera verbeterd en is het scannen van vingerafdrukken verbeterd. De update is begonnen in het Verenigd Koninkrijk.

Samsung heeft haar vlaggenschip, de Samsung Galaxy S5, voorzien van de eerste echte firmware-update. Het toestel, dat sinds een maand in Nederland verkrijgbaar is, zal na de update minder lang de tijd nodig hebben om de camera te openen. Ook de galerij-applicatie zal na de update sneller reageren. De firmware-update voor de Samsung Galaxy S5 heeft het versienummer G900FXXU1ANE2.

Samsung Galaxy S5

De update voor de Samsung Galaxy S5 biedt daarnaast een verbetering van het herkennen van vingerafdrukken. De juistheid van de vingerafdruk-scanner op de Samsung Galaxy S5 is nog preciezer na de update. In de update zijn verder prestatieverbeteringen uitgevoerd. De firmware-update wordt uitgebracht voor de Europese Samsung Galaxy S5. Inmiddels is in het Verenigd Koninkrijk al de uitrol van de update begonnen, waardoor het niet lang meer zal duren voordat de update op de Nederlandse Samsung Galaxy S5 is te vinden.

De update is, wanneer uitgerold in Nederland, binnen te halen via de computer middels het programma Samsung Kies, of op het toestel over-the-air (OTA).

Update: 27-05-2014: Vandaag heeft Samsung de software-update voor de Samsung Galaxy S5 uitgebracht in Nederland. Lees hier alles over de update.

Bron

Lees ook

Reageer op dit artikel