Samsung Galaxy S5-update ‘stille modus’ bereikt Nederland

Samsung is in Nederland begonnen met het uitrollen van een firmware-update voor de Samsung Galaxy S5. De update brengt de stille modus weer terug. Met de update naar Android 5.0 Lollipop verdween de stille stand op de Samsung Galaxy S5.

Galaxy-S5-G900FXXU1BOB7

Stille modus Samsung Galaxy S5

Nederlandse bezitters van de Samsung Galaxy S5 kunnen vanaf nu een firmware-update verwachten. Met de update komt de mogelijkheid terug om de Galaxy S5 weer op stil te zetten. Na een update naar Android 5.0 Lollipop was dit niet meer mogelijk. In de afgelopen week bracht Samsung in Duitsland en het Verenigd Koninkrijk de update al uit en nu dus ook naar Nederland. Naar verwachting zal de update binnenkort ook beschikbaar komen voor Belgische bezitters van de Samsung Galaxy S5.

s5-stil

Update G900FXXU1BOB7

De firmware-update voor de Samsung Galaxy S5 krijgt het build number G900FXXU1BOB7 met zich mee. Op de redactie hebben we de update inmiddels ook binnen gekregen. Wanneer de telefoon aangeeft dat de update voor de Galaxy S5 beschikbaar is, krijg je geen changelog te zien, maar het gaat hier in ieder geval om de terugkeer van de stille modus.

s5-update

Het is aan te raden de update via WiFi te downloaden. De update voor de Samsung Galaxy S5 is namelijk ruim 331 MB groot. Je kan controleren of er updates zijn door onderstaande stappen te volgen:

  • Ga naar instellingen
  • Ga naar over dit toestel
  • Ga naar software update
  • Controleren, en downloaden maar!

Lees ook

Reageer op dit artikel