Samsung Galaxy S5: software-update met verbeteringen beschikbaar

De Samsung Galaxy S5 krijgt een nieuwe software-update uitgerold. De update die vrij groot is bevat een groot aantal verbeteringen in de prestaties van het toestel. De software-versie van de update is G900FXXU1POJ1 en is vanaf nu beschikbaar in Nederland en België voor de Samsung Galaxy S5.

Samsung Galaxy S5: G900FXXU1POJ1

Samsung is in ons land en bij de zuiderburen begonnen met het uitrollen van een nieuwe software-update voor de Galaxy S5. DroidApp-schrijfster Kelly meldt dat de update 283,85MB groot is en over-the-air (OTA) binnen is komen rollen. De changelog maakt niet heel veel duidelijk over de verbeteringen en veranderingen van de update. Wel wordt er gesproken over stabiliteitsverbeteringen, reparaties van bugs, verbeterde features en prestatieverbeteringen. Nieuwe functies zijn -nog- niet opgemerkt.

Samsung Galaxy S5 G900FXXU1POJ1

Wel zou in het menu met instellingen nu te zien zijn wanneer het toestel voor het laatst een beveiligingsupdate heeft ontvangen. Ook op Nexus-apparaten zoals de Nexus 5X wordt dit weergegeven. Hiermee krijg je direct inzicht wanneer het toestel voor het laatst is bijgewerkt.

De update G900FXXU1POJ1 – G900FXXU1POK5 wordt vanaf nu uitgerold via het toestel. Mocht je geen melding hebben ontvangen op je Samsung Galaxy S5, dan kan je via instellingen > over dit toestel > software-update handmatig controleren of er een update beschikbaar is. In verband met de grootte van de update raden we je aan de nieuwste versie via WiFi te downloaden.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel