Samsung kondigt Galaxy A (2016)-lijn aan met nieuwe A3 en A5

Samsung heeft zojuist twee nieuwe smartphones aangekondigd. Het gaat om twee toestellen uit de vernieuwde Galaxy A-lijn. De Samsung Galaxy A3 (2016) en Samsung Galaxy A5 (2016) zullen opvallen door hun premium ontwerp en een verbeterde camera.

Samsung Galaxy A (2016)

Samsung heeft vandaag de nieuwe Galaxy A (2016) lijn gelanceerd. Voor de ontwikkeling van de Samsung Galaxy A3 (2016) en de Samsung Galaxy A5 (2016) zegt Samsung goed geluisterd te hebben naar gebruikers van de huidige A-toestellen. De A-serie is volgens Samsung een goed voorbeeld van een product waar stijl en prestaties samengesmolten zijn.

De Samsung Galaxy A3 2016 heeft een 4,7 inch display en de Galaxy A5 2016 krijgt een 5,2 inch display. Beide modellen zijn qua specificaties vrijwel gelijk aan elkaar. De bazels (omlijsting van het scherm) bedraagt slechts 2,7 millimeter en hierdoor blijft er veel ruimte over voor het scherm zelf. De camera’s zijn voorzien van optische beeldstabilisatie zodat de kans op een bewogen foto minimaal is. Om de beste selfie te krijgen heeft Samsung in de camera-app verschillende functies gestopt.

In het eerste kwartaal komen de Samsung Galaxy A3 (2016) en Samsung Galaxy A5 (2016) naar Nederland. De verkoopprijs van de A3 bedraagt 329 euro en 429 euro voor de A5. Bij beide toestellen kan er gekozen worden uit de kleuren goud, wit en zwart. Het interne geheugen bedraagt 16GB en kan uitgebreid worden met een geheugenkaart van maximaal 128GB. Enkel de A5 is voorzien van een mogelijkheid om het toestel snel op te laden; namelijk van 0 naar 100 procent in 85 minuten. Specifieke specificaties zullen binnenkort bekend gemaakt worden. Houd onderstaande toestelpagina’s in de gaten voor een overzicht van specificaties, prijzen en het gerelateerde nieuws.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel