‘Samsung rolt Android L nog dit jaar uit voor Galaxy Note 4 en Galaxy S5’

Volgens de laatste berichten krijgen de Samsung Galaxy S5 en Samsung Galaxy Note 4 nog dit jaar de update naar Android L. Daarnaast is bekend geworden dat de Samsung Galaxy Note 4 over bijna precies een maand naar Nederland komt.

Een doorgaans betrouwbare bron voor wat betreft het Samsung nieuws, heeft bekend gemaakt dat in november of december Android L uitgebracht gaat worden voor diverse Samsung toestellen. In het bijzonder zou het gaan om de Samsung Galaxy S5 en Samsung Galaxy Note 4.

Of Android L de definitieve naam zal worden voor de nieuwe versie van Android is nog niet helemaal bekend. Wel is bekend dat samen met Android L, de skin Samsung TouchWiz ook geoptimaliseerd wordt voor Android L.

Android L wordt gezien als misschien wel de belangrijkste Android-update ooit en bevat vele verbeteringen. Een van de grote verbeteringen is de compleet vernieuwde interface in Material Design.

galaxynote4_header

Release Samsung Galaxy Note 4

Samsung zal in Nederland de Samsung Galaxy Note 4 17 oktober uit gaan brengen. Toch moeten we die releasedatum met een korrel zout nemen. Webwinkel Coolblue meldt dat de Samsung Galaxy Note 4 al een week eerder komt, op 10 oktober.

Lees ook

Reageer op dit artikel