Samsung Galaxy S5 daagt Apple, HTC en Nokia uit voor Ice Bucket Challenge [update]

Samsung heeft met de Samsung Galaxy S5 haar concurrenten genomineerd om mee te doen aan de Ice Bucket Challenge. De Ice Bucket Challenge is een challenge waarbij iemand een emmer ijskoud water over zich heen krijgt en op deze manier aandacht vraagt voor de spierziekte ALS.

Samsung heeft een nieuwe manier bedacht om te laten zien dat het met de Samsung Galaxy S5 een degelijke telefoon op de markt heeft gezet. Samsung heeft op YouTube een video geplaatst waarbij de Samsung Galaxy S5 meedoet aan de Ice Bucket Challenge. De telefoon komt er in het filmpje ongeschonden van af.

Met de Ice Bucket Challenge kan je anderen nomineren, om ook aandacht te vragen voor de spierziekte ALS. In de video nodigt Samsung haar concurrenten uit zoals de Apple iPhone 5S, de HTC One M8 en de Nokia Lumia 930. Van de iPhone 5S is inmiddels al direct een antwoord verschenen. De video van de Apple iPhone 5S in de Ice Bucket Challenge kan je hieronder bekijken.

Samsung vraagt tegelijkertijd aandacht voor de spierziekte, door een donatie te doen aan het goede doel. Daarnaast kan het een nieuwe marketingstunt zijn, waarbij het de waterdichte behuizing van de Samsung Galaxy S5 onder de aandacht moet brengen. De concurrenten die Samsung heeft uitgenodigd in het filmpje, zijn niet officieel waterdicht.

Opvallend aan het filmpje is, is dat Sony niet wordt genoemd; een merk welke een divers aantal waterdichte smartphones op de markt heeft gebracht zoals de Sony Xperia Z2.

Update:

In een nieuw filmpje is te zien dat ook de HTC One M8 en Nokia Lumia 930 zijn onderworpen aan de Ice Bucket Challenge. Bekijk het filmpje hieronder;

Lees ook

Reageer op dit artikel