LG Ice Cream Smart: clamshell smartphone met Android

Het Koreaanse LG heeft in haar thuisland een opmerkelijke telefoon uitgebracht. Het gaat om de LG Ice Cream Smart. Het toestel betreft een clamshell met Android.

LG heeft in Noord-Korea de LG Ice Cream Smart aangekondigd. Een klaptoestel, ook wel bekend als clamshell, maar niet zomaar eentje; hij draait namelijk op Android 4.4 KitKat. LG heeft de clamshell Ice Cream Smart voorzien van een 1.2 GHz quadcore-processor en een 3,5 inch beeldscherm. De 8 megapixel camera en de VGA-frontcamera moeten ervoor zorgen dat de gebruikers de mooiste plaatjes kunnen schieten.

LG Ice Cream Smart

De 1700 mAh accu is verwijderbaar en het toestel kent 1GB RAM-geheugen en 8GB intern geheugen. Zoals gezegd draait het toestel gewoon op Android 4.4 KitKat en vind de bediening plaats via zowel de toetsen als via het beeldscherm. Het toestel zal zelfs uitgerust worden met een sneltoets naar de chat-app KakaoTalk.

LG Ice Cream Smart

Benieuwd naar de LG Ice Cream Smart? Dan moeten we je helaas teleurstellen. Het toestel zal vermoedelijk niet buiten Korea uitgebracht gaan worden. Verlang jij nog terug naar een clamshell met Android?

via LG, PhoneArena

Lees ook

Reageer op dit artikel